Algemene Voorwaarden

1. Algemeen
1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle producten die in webwinkel Boot-stickers.com verkocht worden.
1.2 Indien u de artikelen aan huis wilt afhalen, kan dat binnen 7 dagen volgens afspraak. Betaling geschiedt aan huis.
1.3 U kunt uw bestelling om welke reden dan ook annuleren, echter moet dit binnen 2 dagen via email gebeuren.
1.4 De verzendkosten zijn gebaseerd op de standaard verzending met MyParcel.
1.5 Bestellingen worden binnen Europa verzonden.

2. Bestellen
2.1. U kunt bestellen via de webwinkel, per email of telefonisch.
2.2. De overeenkomst gaat in op het moment dat Boot-stickers.com uw bestelling in behandeling heeft genomen.
2.3. Indien u een bestelling plaatst gaat u een betalingsverplichting aan!!!

3. Betaling
3.1. Bij afhalen van de bestelling dient de betaling aan huis te geschieden.
3.2. Bij bestelling via de webwinkel ontvangt u een factuur. U dient uw bestelling, binnen 7 dagen, vooraf te betalen via bank of giro, door middel van overschrijving, Paypal of Ideal.
3.3. U kunt uw bestelling ook achteraf betalen…u kiest dan voor de optie Klarna.

4. Levering
4.1. De bestellingen worden op het opgegeven adres afgeleverd.
4.2. Doorgaans worden artikelen, na betaling, binnen 4 werkdagen verzonden (u dient rekening te houden met feestdagen en/of weekenden). Mocht het langer duren wegens drukte lichten wij u hierover in.

5. Prijzen
5.1. De eigenaar van Boot-stickers.com, onderdeel van firma HM Reclamedesign, is gerechtigd om tussentijdse prijswijzigingen door te voeren.
5.2. Alle prijzen zijn inclusief BTW, exclusief verzendkosten.

6. Retourrecht
Stickers die op maat gemaakt zijn vallen niet onder het retourrecht/herroepingsrecht.
Heeft u een bestelling geplaatst en wilt u het annuleren kan dat binnen 2 werkdagen.
Wij adviseren om goed na te kijken welk sticker set besteld moet worden, bij een verkeerde keuze/bestelling vergoeden wij deze niet!

6.1. Retourneert/weigert u de gehele bestelling, ZONDER het pakket opengemaakt te hebben, wordt de gehele aankoopsom, plus de verzendkosten van de bestelling gestorneerd.
6.2. Mocht u uw bestelling gedaan hebben met een klarna betaling en u wilt deze retourneren, dan brengen wij 5 euro administratiekosten in rekening.
6.3. Mochten wij in gebreke zijn met bijvoorbeeld een verkeerde maatvoering, verkeerde levering van stickers, enz, waarbij de fout aan onze kant ligt, worden deze geheel voor onze rekening genomen.

7. Garantie en aansprakelijkheid
7.1. Boot-stickers.com garandeert dat de door haar geleverde artikelen voldoen aan de eisen van bruikbaarheid, betrouwbaarheid en levensduur zoals deze door partijen bij de koopovereenkomst in redelijkheid zijn bedoeld, en staat daarmede in voor de fabrieksgarantie van het aan u geleverde artikel.
7.2. De garantietermijn van Boot-stickers.com komt overeen met de fabrieksgarantietermijn. Boot-stickers.com is echter nimmer verantwoordelijk voor de uiteindelijke geschiktheid van de artikelen voor elke individuele toepassing door de afnemer, noch voor eventuele adviezen t.a.v. het gebruik of de toepassing van het artikel.
7.3. De afnemer is verplicht de geleverde artikelen bij ontvangst onmiddellijk te controleren. Indien blijkt dat de afgeleverde zaak verkeerd, ondeugdelijk of incompleet is, dan dient de afnemer deze gebreken onmiddellijk schriftelijk te melden aan Boot-stickers.com, alvorens over te gaan tot terugzending. Eventuele gebreken of verkeerd geleverde goederen dienen en kunnen uiterlijk tot maximaal 2 maanden na levering aan Boot-stickers.com schriftelijk te worden gemeld. Terugzending van de zaken dient te geschieden in de originele verpakking (inclusief accessoires en bijbehorende documentatie) en in nieuwstaat verkerend. Ingebruikneming na constatering van gebreke, beschadiging ontstaan na constatering van gebreke, bezwaring en/of doorverkoop na constatering van gebreke, doet dit recht tot reclameren en terugzending geheel vervallen.
7.4. Indien klachten van de afnemer door Boot-stickers.com gegrond worden bevonden, kunt u in overleg eventueel een ander artikel in dezelfde prijscategorie bestellen of het artikelbedrag laten storneren.
Iedere aansprakelijkheid van Boot-stickers.com voor enige andere vorm van schade is uitgesloten, waaronder mede begrepen aanvullende schadevergoeding in welke vorm dan ook, vergoeding van indirecte schade of gevolgschade.
7.5. Boot-stickers.com is niet aansprakelijk voor schade veroorzaakt door opzet of daarmee gelijk te stellen bewuste roekeloosheid van de koper.
7.6. Deze garantie geldt niet indien:
zolang de afnemer jegens Boot-stickers.com in gebreke is;
*de afnemer de geleverde zaken zelf heeft gerepareerd en/of bewerkt of door derden heeft laten repareren en/of bewerken;
*de geleverde zaken aan abnormale omstandigheden zijn blootgesteld of anderszins onzorgvuldig worden behandeld of in strijd met de aanwijzingen van Boot-stickers.com en/of gebruiksaanwijzing op de verpakking zijn behandeld.
7.7. Boot stickers verkoopt niet de originele stickers, maar zelf ontworpen stickers, de kleuren kunnen daarom afwijken van het origineel, hierop geven wij geen garantie. Indien de maten van de stickers dermate sterk afwijken van het origineel, sturen wij u een nieuw set toe. Om deze afwijking te voorkomen vragen wij bij elk set de hoogte en breedte van de originele stickers in te vullen. Maten kunnen in praktijk afwijken, om misverstanden te voorkomen geven wij u deze optie.

8. Waar moet u rekening mee houden?
8.1. Foto`s van de artikelen kunnen enigszins afwijken qua kleur, hier dient u rekening mee te houden.(zie 7.7)

Bedrijfsgegevens:
Morse Design Vof
Handelsnaam: HM Reclamedesign
Website: boot-stickers.com
Contactpersonen:
Harold Moonen (Ontwerp en informatie) Telnr: 0031-6-12961908
Linda Moonen (Webshop en fin. administratie) Telnr: 0031-6-51682622
Mgr. Feronlaan 62
6433 CK Hoensbroek
Nederland
Emailadres: info@boot-stickers.com
KVK-nr: 64576590
BTW.nr: NL855726994.B01
Betalingen aan: HM Reclamedesign IBAN: NL 08 INGB 0004542483 BIC CODE INGBNL2A